Tonår

Församlingens tonårsarbete

För dig som är tonåring, finns Tonår, som vi driver tillsammans med Rörviks frikyrkoförsamling. Tonår vill förmedla trons grunder och utifrån en kristen livsstil hjälpa ungdomar att bearbeta sina livsfrågor och finna en kristen tro.

UV

Församlingens UV-arbete

 

UV-scout har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1942, då den första UV-scoutkåren bildades i Gnosjö. Idag består UV-scout av drygt 100 kårer och ca. 6000 medlemmar. UV-scout handlar om djur, natur, eldar och knopar. Men också om sjukvård, Bibelkunskap, mission och allmänna samhällsfrågor som trafik och demokrati. Innehållet i UV är minst sagt varierat!

I UV-scout så kallas de yngsta för Mini-UV:ar (7-9), UV-scouter är 9 år eller äldre. Ledarscout blir man vid 13 år och Ledare kan man bli från det att man fyller 17.

Vårt UV-arbete driver vi tillsammans med Rörviks frikyrkoförsamling.

Söndagsskola

Församlingenas söndagsskola

I dagsläget är det som regel söndagsskola när det är Gudstjänst i Förebrg. Den riktat sig i första hand till församlingens barn, men alla barn är naturligt viss välkomna. Som förälder har man dåmöjlighet att stanna på Gudstjänsten. Söndagsskolan startar en bit in i Gudstjänsten, då spelas dert upp en liten musikvideo och då vet alla barn att det är dags att gå till söndagsskola.

Församlingen

Församlingen i Föreberg